Pius Paccelli (vain pakasteena)

PIUS PACCELLI

Prestige Pilot - Gibraltar - Domspatz - Lavendel (i. Lateran trak.)

Pius Paccelli on syntynyt vuonna 1995. Se on tehnyt Saksan Medingenissä suorituskyvyntestinsä v. 1998 yhteistuloksella 127,06 (3./29) kouluindeksin ollessa 128,6 (2./29) ja esteindeksin 118,3 (6./29). Pius Paccelli hyppäsi 6 –vuotiaana menestyksekkäästi 130 cm:n luokkia esteradoilla Saksassa, jonka jälkeen se siirtyi vielä menestyksekkämmälle uralleen kouluratsastuksessa saavuttaen useita voittoja ja sijoituksia kansainvälisiltä kouluradoilta S –tasolla.

Suvullisesti Pius Paccelli edustaa sekä isän että emän puolelta Saksassa erittäin arvostettua G-linjaa.

Emän suku menee lisäksi Lavendelin ( eeei.) kautta Trakehnenin siittolan ja myöhemmin Cellen Valtionsiittolassa vaikuttaneeseen trakehner-ori Lateraniin, jota on erityisesti arvostettu vahvojen emälinjojen tuottajana.

Pius Pacellin emä Gipsy Agram kisasi M- tasolla esteitä. Se jätti vain kaksi varsaa; toinen oli Pius Paccelli ja toinen tamma Asti, joka kilpailee M- esteitä tällä kaudella. Piuksen emä jouduttiin lopettamaan toisen varsan syntymän jälkeen.

Isän isä Pilot on jo käsite estekasvattajien keskuudessa ja poikansa Prestige Pilot oli paitsi tuplasuorittaja kilpaillen itse sekä este- että kouluratsastuksessa M – S tasolla, myös tuplaperiyttäjä jättäen tätä multitalenttisuuttaan myös jälkeläisilleen; tästä Pius Paccelli hyvänä esimerkkinä.

Pius Paccellilla on jälkeläisiä sekä Saksassa että Suomessa. Suomessa syntyneistä tällä hetkellä menestynein on FF Pacemaker (Pius Paccelli - Metternich - Likoto xx) joka kilpaili kaudella 2016 Keski-Euroopassa kansallisia ja kansainvälisiä luokkia kenttäratsastuksessa ja mm. kvaalautui nuorten hevosten kenttäkilpailun MM-kisoihin Ranskassa Sanna Siltakorven ratsastamana.

Se on myös jättänyt Saksassa jo useampia S- (vaativa) tason koulu- ja estehevosia ja sillä on hyvät indeksit jälkeläisnäyttöjen (kilpailutulokset) perusteella: kouluBLUP 121 (79 %) ja esteBLUB 116 (78 %) Se sopii parhaiten tammoille jossa on täyttä verta, mutta myös muiden tammojen kanssa jälkikasvu ei ole ollut liian raskasta.

Oriilla on erittäin hyvä luonne, jota periyttää vahvasti jälkeläisilleen, jättäen lisäksi vahvaa luustoa, näyttävää liikettä ja tummaa väriään.

Pius Paccelli on hyväksytty ratsujalostukseen Saksan lisäksi Virossa ja Suomessa pistein
8 -8 -7 -9 -8 = 40 p ( I palkinto)

Ori Sukuposti.netissä

Pakastetta on saatavilla Ordenojan oriasemalla

Yhteystiedot:

Lilli Luoma

puhelin 0400 - 782980