Arkisto

Artikkeli kouluratsastuksen olympiahevosista Riossa 2016

https://www.hannoveraner.fi/artikkeleita/

KUTSU

 

Suomen Hannoveryhdistyksen vuosikokoukseen Ypäjällä

Carrus Shopin tiloissa (Varsanojantie 2) lauantaina 1.4.2017 klo 11.00

 

 

Käsiteltävät asiat:

 

* Toimintasuunnitelma ja budjetti 2017

 

* Vuoden 2016 tilinpäätös ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle

 

* Hallituksen jäsenet, sihteeri ja puheenjohtaja 2017

 

* EBEF 2017

 

* Hannover Champion 2017

 

* kokouspalkkiot

 

* muut asiat

--

Kaisa Niiranen

Suomen Hannoveryhdistys/ Finnish Hanoverian Society

Kuvassa: Lily of Oaklands -taustalla hannovertuomarit Maren Schlender sekä Konrad Boeth


Varsoja Hannoveraner Verbandiin ensirekisteröitiin tänä vuonna seitsemän kappaletta. Ne edustivat ikäluokkansa parhaimmistoa, esimerkkinä näyttelyn toiseksi paras varsa ja paras hannovervarsa Furstentanz Carrus (Furstenball - Wolkentanz) joka todellakin niin sukunsa kuin ilmiasunsakin puolesta edusta todellista laatua saaden tuomareilta pisteet KA 8,71 sekä ryhmän 3 paras varsa Donna Chanel ( Don Larino - Chance) keskiarvolla 8,34.

Kuvassa: Paras hannovertamma Donna Chanel


Tämä kertoo mielestäni siitä, että kasvattajat ymmärtävät brändin merkityksen kasvattiensa markkinoinnissa. Lisäksi on syytä kasvattajana muodostaa itsellensä kuva, mihin oma kasvatustyö on menossa; mitä sen odotetaan olevan 5-10 vuoden päästä ? Vaikka varsa- ja nuorten hevosten luokkamenestyjiä seurataankin suurella mielenkiinnolla, kasvattajien on katsottava pidemmälle: jokainenhan haluaa olla se kasvattaja, jolta tulevat ne vaativien luokkien menijät, varmasti, aina ja ammattitaidolla.

Kuvassa: Parhaan hannovervarsan omistaja Kaisa Niiranen ottaa Konrad Boethilta onnittelut
sekä Hannu Haapalan kaivertaman lasimaljakon
Hannoveraner Verbandin oripäivien esikarsinnasta lokakuun Hengstkörungiin matkaa myös Suomessa syntynyt Fürstoil Carrus (Fürst Romancier-Fiorano)!

Supreme Horse Care 5-v Championsarjan finaalin voitti tänään Ypäjällä Suomessa syntynyt, Miia Ojalan kasvattama ja Mari Similän omistama/ratsastaman Lily of Oaklands (Lissaro-Beluga) tuloksella 73,2 %.

Onnittelut !

Suomessa syntynyt hannnoverruuna FF Pacemaker (Pius Paccelli - Metternich - Likoto xx, kasvattaja Pia Karhu, omistaja Minna Leppälä) kvaalautui nuorten hevosten kenttäkilpailun MM-kisoihin Saksassa Sanna Siltakorvan ratsastamana.
Kilpailu on 20.-23. lokakuuta Ranskassa Lion d´Angersissa ja käydään pitkällä kahden tähden radalla

Vuoden 2016 Kolmivuotiaiden Hannover Champion on Franzeska Carrus (Fidertanz - De Niro - Weltmeyer) kasvattaja Mty Helena ja Jukka Niiranen, omistaja Master Dressage ja MTY Niiranen. Onnittelut !
4-vuotiaiden voittaja Cherrygarden's San Belizio ( San Amour - Belissimo - Rotspon) ja Madis Morna, kasvattaja ja omistaja Sanna Aalto. Onnea!! Kuvassa myös luokan tuomari Anna von Holten-Jungheit ja kasvattaja Sanna Aalto
Ninja Rorarius ja Hally Berry Tallinnassa ensimmäisessä Inter 1 luokassaan, toinen sija 65,658 %.
Ninja sijoittui samassa luokassa kuudenneksi kuusivuotiaalla hannoverilla Dom Perignon.
Onnittelut!

Minna Leppälä-Pirtilä ja FF Pacemaker (Pius Paccelli - Metternich - Likoto xx, kasvattaja Pia Karhu) voittivat maastoratsastusluokan Ypäjän nuorten hevosten festivaaleilla elokuussa 2015. Kuva Hevoset ja Ratsastus /Jutta Koivula

"Anne Niemen kasvattama ja omistama ori Duendecillo P hyväksyttiin Verdenissä 9.12.2014 Hannoverkantakirjaan. Onnittelut!"
Asiasta uutisoi ensimmäisten joukossa eurodressage.com: Lue artikkeli tästä